Sisli

EMET PAZAR YERİNDE GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ

EMET PAZAR YERİNDE GÜZERGAH DEĞİŞİKLİĞİ Haberler

Emet belediyemiz zabıta amirliğimizce İlçede Salı günleri kurulan sebze meyva pazarında araç trafiğini düzenleme adına güzergah değişikliğine gidildi.
İlçe pazarının kurulduğu Devlet hastanesi güzergahında araç trafiği yaşanması nedeniyle zorunul değişikliğe gidilirken yeni düzenleme ile hastaneye ambulans ve araç ulaşımının kolaylaştırılması sağlandı.
Bu amaçla Devlet hastanesinde Ünal Öztaş caddesine inen( apartlar) alanda Salı günleri tek yön uygulaması yapılıyor.Uygulama ile Devlet hastanesi yönünden gelen araçlar termal tesisler yönüne giriş, termal yönünde gelen araçlar ise Atılım termal önünden sağ istikametten Karayolları evleri yönünde çevre yoluna çıkacak.
İlk uygulamayı geçtiğimiz Salı günü yapan zabıta ekiplerimiz, gün boyu kontrollü geçiş sağlarken, güzergah sistemi oturasıya kadar Pazar yerinde kontrollü geçiş,ve güzergah yönlendirme çalışması yapacaklar.