4. TOKİLERDE YAPIM İHALESİ EYLÜLDE

Emet belediyemizce toplu konut idaresi başkanlığı vasıtası ile yapılacak olan 4.toki konutlarının proje çizim çalışmalarının devam ettiği, ağustos sonu genel müdürlüğe iş tesliminin ardndan Eylül ayında yapım ihalesine çıkacağı bildirildi.

4. TOKİLERDE YAPIM İHALESİ EYLÜLDE Haberler

Emet belediye başkanımız Mustafa Koca  4. toki Emet evlerinin proje çalışmalarını alan Tümaş firmasının anahtar teslim proje çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederken;”Önceden proje çizimleri Toki genel müdürlüğümüzce yapılıyorus.Şimdi proje çizimide ihaleye veriliyor.Emet knoutlarımızın yapım ihalesini alan Tümaş firması çalışmalarını sürürüyor.ş teslim süresi Ağustos 2017 sonu. Daha sonra Toki yapım ihalesine çıkaracak ve konutlarımızın yapımlarına başlanacak “dedi.

Emet’e yapılacak olan  205 adet 2+1 konutlar için 180 kişi başvururken, 25 adet 3+1 konutlar için 42 vatandaşımız başvurdu.

Toplamda yapılacak 230 daire için 222 vatandaş başvururken, talebi fazla olan  3+1 konutlarınında talep sayısı kadar yapılacağı öğrenildi.

Emet 4. tokileri 110 metre kare 3+1, 85 metre kare 2+1 olarak  Osmanlı mimarisinde yapılacak .