Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

ASHABOĞLUNDAN ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA ÖZEL PROGRAM

10-16 Mayıs Engelliler haftasında Emet Ashaboğul Ortaokulunda birdizi etkinlik gerçekleştirildi.

Ashaboğlu Ortaokulunda gerçekleştirlen etkinliğe Emet belediye başkanımız Mustafa Koca,İlçe Milli eğitim müdürü Mustafa Cöre, eğitim camiası,öğrenciler, öğrenci velileri, özel çocuklarımız ve aileleri katıldı.

Ashaboğlu okul bünyesinde bukunan özel eğitim sınıfı yıl sonu sergisinin açılışı ile başlayan programda okul öğrencilerinin hazırladığı şiir, hikaye ve haftanın önemi anlatan konuşmalar gerçekleştirildi.

Emet Meslek yüksek okulu Çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin hazırladığı iletişim dili, farkındlaık yaratma, ve engelli bireylerin topluma adaptesini içeren drama sahnelendi. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği drama ile ilgiyle izlendi.Özel kostümleri ile öğrencilere ve özel çocuklarımıza unutulmaz bir gün yaşatan üniversite öğrencileri büyük takdir topladı.

Emet milli eğitim müdürlüğü bünyesinde çalışan ve aynı zamanda müzisyen olan görme engelli personeller Nasıf Gökduman ve İsmail Elitok’un verdiği konserde ise özel çocuklarımız ve öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Program sonunda ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Cöre ve Belediye başkanımız Mustafa Koca tarafından konser veren sanatçılara hediye takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan Emet ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Cöre, hazırlanan programda emeği geçen idareci ve eğitim personelleri ve öğrencilere teşekkür etti.