BELEDİYEMİZDEN 1 MAYISTA İŞÇİLERE KÜLTÜR GEZİSİ

Emet belediyemizce 1 Mayıs Emek ve dayanışma günü sebebiyle ilçede çini işçiliği yapan bayanlara bir İstanbul kültür gezisi düzenlendi.

BELEDİYEMİZDEN 1 MAYISTA İŞÇİLERE KÜLTÜR GEZİSİ Haberler

Belediyemize ait çini atölyesinde yaptıkları üretimlerle ev ekonomilerine katkı sağlayan çini işçilerimize Emet belediyemizce güzel bir 1 Mayıs jesti yapıldı. Belediyemiz tarafından organize edilen İstanbul gezisi ile bayan çini işçilerimiz güzel bir gün geçirdiler.

İstanbulda Eyüp sultan, Sultanahmet,Kapalıçarşı,Eminönü, Beykoz,çamlıca,Üsküdar turu yanı sıra birde kısa boğaz turu gerçekşeleştren, bayanlarımız   işçi bayramının amacına uygun bir etkinlikte buluştular.

Cuma akamı başlayan gezi Pazar sabahı sona ererken, gezi sonrası bir açıklama yapan belediye başkanımız Mustafa Koca şunları söyledi;”1 Mayıs işçi bayramında ilçemizde çini sanatıyla uğraşarak ev ekonomilerine katkıda bulunan bayanlarımıza yönelik bir kültür gezisi düzenledik. Bayanlarımız İstanbul şehrimizde manevi değerleri yüksek zenginliklerimizi gezerken, birde boğaz turu yaparak stres attılar. Sene boyunca  hem iş atölyelerinde hem evlerinde çalışan bayanlarımıza  düzenlediğimiz bu gezi ile farklı ve unutulmaz bir işçi bayramı günü yaşamalarını temin etmeye çalıştık “dedi.

Geziye katılan çini işçisi bayanlarımızda geziden odlukça memnun kaldıklarını ifade ederke belediye başkanımız Mustafa Koca’ya teşekkürlerini ilettiler.