Sisli

TÜRKİYE GENÇ KIZLAR FUTSAL YARI FİNALLERİ EMET’TE BAŞLADI

Emet Türkiye okullar arası hentbol finallerinden sonra önemli bir organziasyona daha ev sahipliği yapıyor.2016-2017 Türkiye okullar arası genç kızlar futsal yarı final maçları Emet ilçemizde başladı.

TÜRKİYE GENÇ KIZLAR FUTSAL YARI FİNALLERİ EMET’TE BAŞLADI Haberler

İzmir,Antalya,Konya,Ankara,Kocaeli,Erzincan,Karabük,İstanbul’dan yarı finallere katılmak için Emet ilçesine gelen 8 takım Türkiye finallerine katılmak için mücadele edecek.

2-5 Mayıs tarihleri arasında Emet kapalı spor salonunda oynanacak karşılaşmalar için bugün açılış törenleri düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunduğu açılışta halk oyunları ekiplerimz sahne aldı.

Törenlerde konuşan Emet belediye başkanımız Mustafa Koca, turnuva için ülkenin dört bir yanında gelen öğrencilere hitaben;” Sizler bizlere anne ve babalarınızın emanetisiniz.Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Anadolumuzun güzel ve şirin ilçesi Emetimizde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle tüm takımlara başarılar diliyorum “dedi.

4 gün sürecek turnuva sonunda ilk 2 ye giren takımlar Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacaklar.