Yardım Tırımızı Daularla Uğurladık

Yardım Tırımızı Daularla Uğurladık Haberler

Emet belediyemizce Suriyeli Türkmenlere gönderilmek üzere açılan kampanya sona ererken,toplanan bir tır dolusu kuru gıda ve erzaklar dualarla gönderildi.

Emet ilçe merkezi ve köylerinde toplanan başta un, kuru bakliyat,bebek maması vb. erzaklar bugün belediye önünde yapılan dualarla Suriyeli Türkmenlere ulaştırılmak üzere Hatay’a gönderildi.

Emet belediyesi önünde yapılan uğurlama törenine ilçe kaymakamımız Mahmuthan Arslan,Belediye başkanımız Mustafa Koca,Hisarcık belediye başkanımız Fatih Çalışkan,İlçe müftümüz İsmail Temur, daire müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.İlçe müftüsü İsmail Temur vasıtası ile yapılan dualarla tır Hatay’a yolcu edildi.

Kampanya dahilinde ilçe merkezi kadar köy muhtarlarımız vasıtası ile yardımlar toplandı.Belediye araçları ile alınan yardımlar belediye depolarında sayım ve dökümleri yapıldı.İlçe Milli eğitim müdürlüğü vasıtası ilede kampanyaya okul öğrencileri de destek verdi.

Belediye başkanımız Mustafa Koca kampanyaya destek veren ilçe ve köy halklarına teşekkür ederken, gerekli destek için ilçe kaymakamlığına Milli eğitim müdürlüğüne ve köy muhtarlarına teşekkür etti.

Yardımlarımız görevli personellerimiz eşliğinde tır ile Hatay’a gönderilerek Hatay Kızılay şubesi vasıtası ile Suriye'de Türkmenlere ulaştırılacak.