MİLLETVEKİLİMİZ ŞÜKRÜ NAZLI EMET’E GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİYLE GELDİ

Kütahya Ak parti Milletvekilimiz sayın Şükrü Nazlı Ak parti ilçe teşkilatınca düzenlenen bir dizi etkinliğe katılmak için Emet ilçesindeydi. Referandum çalışmaları kapsamında ilçe teşkilatı ile beraber,esnaf ziyareti yapan ve Emyo anfisinde genç kürsüde gençlerle buluşan Milletvekilimiz Nazlı Emet’ede kısa sürede faaliyete geçecek olan bir gençlik merkezi müjdesi verdi. Milletvekilimiz Şükrü Nazlı,Belediye başkanımız Mustafa Koca,Ak parti Emet ilçe başkanımız Av. Mehmet Yağcıklı ve Emet ak parti teşkilatları ile birlikte Emet belediyesinin en alt katında bulunan depoyu gezdi. Geçmiş yıllarda içerisinde bulunan 15’ten fazla dükkan ile iş hanı olarak kullanılan ve halne belediye deposu olarak kullanılan alanın restorasyon ve tadilatla merkezde gençlerin kullanabileceği bir gençlik merkezi olarak kullanılması sağlanacak. Gençlik ve spor bakanlığından gerekli olurların alındığı ve kısa sürede başlayacak olan Gençlik merkezi içerisinde gençler için masa tenisi,bilardo salonu, okuma salonu,bilgisayar salonu, sosyal ve kültürel faaliyet alanları yapılacak. Emet ilçesi Hisarlık mevkiinde yapımı için ayrılan ve arsası bakanlığa devredilen gençlik merkezi projesinin aynen devam edeceğini belirten Milletvekilimiz Nazlı;” Emet büyük gençlik merkezi yapılırken, gençlerimizin merkezde bulunan bu salonda da sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını gidermelerini amaçlıyoruz. Belediyemizin en alt katında bulunan bu geniş salon gençlerimiz için kısa sürede faaliyete geçirilecek. Bakanlığımızdan konu ile ilgili gerekli girişim ve olurlar alınmıştır.Gerekli tadilat, restorasyon ve yapıma hemen başlanarak bu alanı gneçlerimizin kullanımına açacağız “dedi.