Açık

HERŞEY DERYA'YI MUTLU ETMEK İÇİN

Emet belediyemizin sosyal projelerinden birisi olan “Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz “ ekiplerimizin ev ziyaretlerinde Derya Altın isimli vatandaşımızın dramı tüm Emet’i duygulandırmıştı. Sağlıklı bir hayat sürerken emet termal otellerinde çalışan, tesisin tanıtım broşürlerinde mankenlik yapan Derya Altın beynindeki ur nedeniyle zor günler yaşıyor. Emet belediyemiz ekiplerinin ziyareterin de Kur’an okuyabilmek için tablet isteyen Derya’nın bu talebi belediye başkanımız Mustafa Koca tarafından derhal yerine getirilirken, ev ve aileyi ziyaretler devam ediyor. Belediye başkanımız Mustafa Koca tarafından da ziyaret edilen Derya ve ailesi için temin edilen ev eşyaları aileye teslim edildi. Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Derya ve ailesine hayırsever vatandaşlarımızın yardımları bugün ulaştırıldı. Belediye başkanımız Mustafa Koca derya’nın gerekli tedavileri için belediyece ilçe dışında hastanelere götürüleceğini ifade ederken;”İnşallah Derya kardeşimiz eski sağlığına kavuşur. Bizler bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Söz konusu hayır işleri oldğunda biran bile çekinmeyen değerli Emetli hemşehrilerimizin destekleri ile Derya kardeşimiz ve ailesinin yaşam koşullarını iyileştirmek için mücadele ediyoruz. İlçemiz bahatlar köyümüzde yaşam mücadelesi veren ailemizin yalnız olmadığını,bizlerin belediye olarak,ilçemizin de halkımızla beraber yanlarında odluğumuzu gösterme gayretindeyiz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnşallah yüce rabbimizin izniyle de Derya kardeşimiz eski sağlığına kavuşur “dedi.