Sisli

Minik Yüreklerden Kampayamıza Büyük Destek

Gülten Dayıoğlu Anaokulu öğrencileri belediyemizce başlatılan Suriye Türkmenlerine yardım kampanyasına destek için oyuncaklarını paylaştılar

Minik Yüreklerden Kampayamıza Büyük Destek Haberler

Gülten Dayıoğlu Anaokulu öğrencileri belediyemizcebaşlatılan  Suriye Türkmenlerine yardım kampanyasına destek için oyuncaklarını paylaştılar.

Emet belediyemizce organize edilen yardım kampanyası çerçevesinde anaokulu öğrencileri oyuncaklarının Suriyeli çocuklara gönderilmek üzere Emet belediye başkanımız Mustafa Koca’ya teslim ettiler.

Minik öğrenciler belediye başkanımız Mustafa Koca’yı makamında ziyaret ederken;”Savaş olduğu için Suriye’deki çocukların oyuncakları yoktur diye düşündük.“diyerek topladıkları oyuncakları teslim ettiler.

Ziyarette konuşan  belediye başkanımız Mustafa Koca;”Belediye olarak düzenlediğimiz kampanyamızın en anlamlı bağışları minik öğrencilerimizden geldi. Çocuklarımızın bu düşünceli davranışları  için kendileri,öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür ediyorum.Belediye olarak minik öğrencilerimizin bu güzel ve anlamlı hediyelerini Suriyedeki çocuklarımıza ulaştıracağız” dedi.