Yaşlılarımıza Hürmetimizi Göstermek için Yanlarındayız

“Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz” projemiz kapsamında ilçemizde yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye devam ediyoruz. Belediye başkanımız Mustafa Koca ve proje ekiplerimiz proje kapsamında ev ziyaretlerini sürdürürken,yaşlı vatandaşlarımızla sohbet ediyor,onların sorunlarını dinliyor ve hayır dualarını alıyoruz. Ziyaretlerin yaşlı vatandaşlarımız kadar kendilerinin de oldukça memnun ettiğini ifade eden belediye başkanımız Mustafa Koca, “Dünyada en yüksek hakikat, anne ve babalarımızın evlâtlarına karşı şefkatleridir. Ve buna mukabil yaşlılarımız onların o şefkatlerine mukàbil en büyük haklarıda hak ettikleri hürmeti görmeleridir. Emet belediyesi olarak bizler yaşlılarımızı evlerinde ziyaret etmekten son derece mutluyuz. Onlarında mutlu olduklarını görüp, hayır dualarını almaktan duyduğumuz mutluluğu ise tarif etmemiz mümkün değildir. Dünden bugüne evlatları için fedakarca emek veren yaşlılarımız gönüllerini bizler için açıyor.Amacımız her zaman yaşlı vatndaşlarımıza ulaşmak, beraber olmak, sorunları varsa çözebilmek. Onların Ellerini öperek dualarını almak bizim için önemli. Allah onları başımızdan eksik etmesin, Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.