Sisli

Yoğun Yağışlarda Belediyemiz su Ekiplerimizde Görevde

Yoğun kar yağışı ve don yaşamı felç etmeye devam ederken,belediyemiz su işleri ekipleride arızalanan su hatlarını zor şartlarda değişimlerini gerçekleştiriyor.

Yoğun Yağışlarda Belediyemiz su Ekiplerimizde Görevde

Olumsuz hava koşullarında eski su hatları olan abonelerini arızalarında belediyemiz su işleri ekipleri soğuk havaya rağmen kazım ve boru değiştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.
Ayrıca ekiplerce yağışlar sebebiyle şehre su verilen Alpınız kaynağı ve köprücek kaynağındada kaynak çevrelerini mikroplara karşı kireçleme çalışmaları yapılıyor. Köprücek su depolarında klorlama cihazlarından geçen içme suyu sağlıklı bir şekilde halka ulaştırılmaya çalışılıyor.
Belediye başkanımız Mustafa Koca, su ekiplerinin zor şartlarda su arızası veren abonelerin mağdur olmaması için ekiplerince yoğun bir mesai harcandığına dikkat çekerken;” Sert geçen kış aylarında tüm ekiplerimiz karla mücadele için kürüme,tuzlama çalışmaları yürütürken su işleri ekiplerimizle de arızalar en kısaı sürede giderilerek mağduriyetlerin önüne geçilmeye çalışılıyor. Su kaynaklarımız çevrelerinde de kireçleme yapılarak, kar ve yağmur suları ile birlikte kaynaklarımızın da dezenfektesi yapılıyor. Tüm belediye personelimiz ile birlikte olumsuz kış şartlarında vatandaşlarımızın huzur ve güveni için yoğun bir mesai harcanıyor “dedi.