Açık

Ayşe Yürüyerek Okula Gitmek İstiyor

“Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz “ prjoesi kapsamında İlçemize bağlı Eğrigöz köyümüzde 16 yaşındaki Ayşe’nin yürümesini kolaylaştıracak özel ayakkabıları kendisine teslim edilmişti. Yeni ayakkabıları ile yoğun antrenmanlar yaparak yürüme yolunda büyük mesafe kaydeden ayşe kardeşimizin şimdiki hayali ise okula gitmek. Emet elediyesi proje ekiplerimiz Belediye başkanımız Mustafa Koca adına Eğrigöz köyündeki Ayşe kardeşimizi ziyaret ederek son durum hakkında bilgiler aldılar. Ayşe, kendisine alınan özel ayakkabılar ile yürüme çalışmalarında bir hayli ilerlediği gözlemlenirken şimdiki hayali okumak oldu.Ayşe’nin Aileside,belediyemiz ile yaşamı değişmeye başlayan çocuklarının okula gitmesini de çok arzuladıklarını ifade ettiler.