Açık

Emet'ten Halep'e 5 Tır Yardım Eli

Türkiye Diyanet Vakfınca ülke genelinde başlatılan “Halep’te İnsanlık ölmesin “ kampanyasında Emet ilçesi yardım oldu yağdı.Emet Müftülüğü” himayelerinde gerçekleştirilen yardım kampanyasında yaklaşık 50 bin tl nakdi yardım toplanırken, 30 bin adet elbise ve şapka, battaniye,yorgan,çorap,ayakkabı,gıda,hırdavat,yastık,çocuk bezi,kovalı sobalar, un,mutfak malzemeleri,ortopedik yataklar ve kömür ayni yardımlarda bulunuldu. Emet Müftülük ekiplerinin itinayla ayrıştırma paket ve kolileme işlemlerinin ardından tırlara yüklenen yardım malzemeleri bugün ilçe garajından gönderildi.

Emet ilçe garajında Emet Kaymakamımız Mahmuthan Aslan,Belediye başkanımız Mustafa Koca, Garnizon komutanı Murat Kılıçaslan,Ak parti Emet ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı ve bazı yönetim kurulu üyeleri,İlçemiz oda başkanları ve vatandaşların katılımı ile sade bir tören düzenlendi. Uğurlama töreninde konuşan ilçe müftüsü İsmail Temur toplanan yardımlar hakkında kısa bir bilgi verirken, kampanyaya destek veren tüm halka teşekkürlerini iletti. Sonra müftü Temur eşliğinde edilen duanın ardından yardım tırları Reyhanlıya doğru yola çıktı.