Açık

Ünirversite Öğrencilerimiz'le Beraber Emniyet Müdürlüğümüze Taziye Ziyareti

Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek yüksek okulu öğrencileri İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurlarımız için Emet Emniyet müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular. Emet belediye başkanımız Mustafa Koca ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğüne giden öğrenci grubu ziyaret ile ilgili yaptıkları açıklamada;”“Emniyet güçlerimiz ,Polislerimizden Allah razı olsun. Biz bugün evimizde rahat uyuyor, okulumuza rahatça gidip gelerek eğitimimi görebiliyorsak, onların sayesinde. Güvenlik güçlerimizin canları yandımı bizim canımız yanıyor. Bugün bu ziyareti gerçekleştirme sebebimiz ise polisimizin askerimizin arkasında , canını vermeye hazır milyonlarca gencin olduğunu göstermek içindir. Biz bu ülkenin gençleri olarak ne zaman üzerimize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız. Şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz “dediler. Öğrenciler daha sonra Emniyet müdürlüğü temsilcileri ile birlikte belediye başkanlığı makamına geçtiler. Belediye başkanı Mustafa Koca’nın misafiri olan öğrenciler, yaşanan terör olaylarından duydukları üzüntüleri dile getirdiler. belediye başkanımız Mustafa Koca’da öğencilere tek tek hangi memleketten geldiklerini sorarak;” Bu ülke, vatan hepimizin. Hepimizi bu ülkenin vatandaşıyız. Vatanımıza bir şey olsa bizlerin gidecek yeri yok. Bakın burada da ülkemizin dört bir yanından Emet ilçemize gelen öğrencilerimiz devletimizin sağladığı imkanlarla okumaya çalışıyorlar.Hem kendi gelecekleri hemde ülkemizin geleceği için çaba gösteriyorlar. Güvenlik güçlerimizde tüm halkımızın huzur içinde yaşaması için mücadele ettikleri gibi öğrencilerimizin güven içnide eğitimlerini tamamlamaları için çalışıyorlar. Gneçlerimizi bir arada gördükçe hain teröristlerin asla emellerine ulaşamayacakalrına olan inancımız katbe kat güçleniyor. Şehit polsilerimize bend eAllah’tan rahmet diliyor,yaralı olanlara acil şifalar diliyorum “dedi.