Gazeteciler Cemiyetin'den Belediye Başkanımız Mustafa Koca'ya Ziyaret

Gazeteciler cemiyeti üyeleri belediye başkanımız Mustafa Koca’yı makamında ziyaret ettiler.Beleidye  Başkanımız Koca ziyarette Emet belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  , Emet belediyesi olarak hoş geldin bebek, ve eren aşı ile aramızdan ayrılan vatandaşlarımızı kapsayan doğumlarından ölümlerine Emet belediyesi olarak sosyal projeler ile yanlarında olduğunu ifade etti. Koca,Yaşlılara ev bakım hizmeti,belediye hamamlarına servis,yeni evlenen çiftlere ilk hediyelerini verme,engelli vatandaşlar için çeşitli projeler ile hayatın içinde bir sosyal belediyecilik anlayışını gerçekleştirmeye çalıştıklarını ,ifade etti.Başkan Koca Emet’e yatırım konusunda her türlü müteşebbise açık odluklarını beyanla;” İlçemizde bir yatırım planlayanlara diyoruzki, kendi kardeşiniz size ne kadar destke verirse bizlerde Emet belediyesi olarak desteğe hazırız. Yeterki bölgemizde yatırım yaparak hem bölgesle gelişmimize hemde istihdama katkı sağlayın.Bu amaçla Emet belediyemizce belirlediğimiz sanayi alanımızda gerekli alt yapıları gerçekleştiriyoruz .” Dedi Emetin jeotermal kaynakalrının haritasının çıkarıldığını beliterek bundan sonra Emet belediyesi olarak termal alanında apart ve yüzme havuzları gibi projeleri hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.belediye başkanımız Koca ziyaret sebebiyle Kütahya gazeteciler cemiyeti başkan ve üyelerine teşekkür ederken günün anınsına birer çini tabak takdim etti.