Sisli

Dere Mahallesine Balık ve Peynir Pazarı

Emet belediyemizce dere mahallesinde bulunan 150 m2 alana balık ve peynir pazarı kurulması çalışmalarına başlanıyor. Dere mahallesi eski sanayi yolu mevkiinde bulunan 150 metre kare alanın alt katında balık pazarı,üstünde ise peynir,yoğurt, tereyağ gibi yerli üretici halkın ürünlerini satabileceği Pazar yapımı yapılacak. Belediye başkanımız Mustafa Koca ve belediye teknik ekipleri balık pazarı yapımı düşünülen alanda incelemelerde bulundular. 2 kat olması planlanan balık ve peynir pazarı alanı için teknik incelem sonrası bir açıklama yapan belediye başkanımız Mustafa Koca şunları söyledi; “İlçemizin ihtiyacı olan balık pazarı projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Dere mahallemiz sanayi caddesinde merkez çarşımıza yakın bir alana balık pazarımızı yapacağız.Alt katta balık pazarı olurken, üst katıda yerli üreticilerimizin peynir,yoğurt,yağ gibi ürünlerini satabilecekleri reyondan oluşacak bir proje hazırlıyoruz. Haftanın her günü balık pazarımızın aktif olması, ve temiz ve hijyenik ortamda satışların gerçekleşmesi için kısa sürede bu projemizi hayata geçireceğiz. Hem ilçemiz bir balık pazarına kavuşmuş olacak, hemde bu caddemizin ve dolayısı ile dere mahallemizin harketlilik kazanmasını hedefliyoruz. “dedi.