43. Parkımız Hizmette

Emet belediyemizce ilçemiz Kapalı spor salonu akasındaki alana yapılan oyun ve spor parkımız halkımızın hizmetine geçerken bu park ile birlikte ilçemiz genelinde oyun grubu sayımız 43’ e yükseldi.

43. Parkımız Hizmette

İlçemiz geneli ara sokaklardan, halkımızın ortak kullanımına açılan geniş alanlarda oyun parkı,spor aletleri ve vatandaşlarımız için kamelyalar ile donatılmaya devam ediyor. Bunlardan biriside Kapalı spor salonu arkasındaki boş arazi oldu. Belediyemizce park çalımalarının yapımına başlanmasından itibarne mahalle halkımın büyük ilgi gösterdiği yeni parkımızda çalışmalar tamamlandı.

Oyun grupları, spor aletleri,kamelyalar, oturma bankları,çevre düzenlemeleri ile halkımızın kullanımına açılan parkımızda mahalle halkımız belediye başkanımız Mustafa Koca’ya bugün bir sürpriz yaptılar.

Mahallelerine yapılan park için belediye başkanımız Mustafa Koca ve ekiplerimize teşekkür eden halk,başkan ve ekiplerimize çay ve pasta ikramında bulundular.Mahallede atıl durumda duran alanın park olarak değerlendirilmesi ile hem kendilerin için bir sosyal mekana kavuştuklarını hemde mahallenin çocuklarının bir oyun parkına kavuştuğunu belirten vatandaşlar teşekkür ettiler.

Belediye başkanımız Mustafa Koca’da halkın talepleri doğrultusunda Emet’in merkezinden en ücra köşelerindeki çocuklarımıza kadar oyun parklarından yararlanabilmeleri için oyun parkı ve sosyal yaşam alanları yapımlarına önem verdiklerini belirti.Çocuklarımızın çocukluklarını yaşayarak parklarda oyun oynayabilmeleri yanında, bir çok parkta da halkımızın sağlık için spor yapımlarına olanak sağlayan spor aletlerininde ilgi gördüğünü ifade etti.

Mahalle halkının misafirperverliği için teşekkür eden belediye başkanımız Mustafa Koca, oyun parkında oyun oynayan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.