Sisli

Vali Şerif Yılmaz Emet'te Yol Çalışmalarını İnceledi Vatandaşı Dinledi

Vali Şerif Yılmaz’a AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ile İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz eşlik etti.

Vali Şerif Yılmaz Emet'te Yol Çalışmalarını İnceledi Vatandaşı Dinledi Haberler

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz 2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yetkililerden bilgiler alan Vali Yılmaz, “büyük onarım kapsamında yollar, 9 mt platform genişliğine yükseltilmiş ve virajlar ile tehlikeli noktalar kaldırılmıştır. 5 km. stabilize kaplama yapılarak trafiğe açılmıştır” dedi.

Vali Şerif Yılmaz yol incelemesinin ardından Yenice Köyü vatandaşlarıyla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Vali Şerif Yılmaz istek ve arzuları dinledi. Köy halkıyla bir süre görüşen Vali Yılmaz daha sonra ilçeden ayrıldı.

Vali Şerif Yılmaz’a AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ile İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz Emet kaymakamı Mahmuthan Arslan ,Belediye başkanı Mustafa Koca,Ak parti Emet ilçe başkanı Mehmet Yağcıklı,İl genel meclisi üyesi Mehmet Taşkıran, Emet ak parti yönetim kurulu bazı üyeleri eşlik etti.