BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA KOCA'DAN 2015 YILI DEĞERLENDİRMESİ

2015 Yılı Değerlednirmesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA KOCA'DAN 2015 YILI DEĞERLENDİRMESİ Haberler

Emet belediyesi olarak2015 yılında hayata geçirdiği projeler ve yapılan çalışmalar ile 2016 hedeflerini verilen bir yemekle tüm personeline ve seçkin bir davetli topluluğuna tanıttı.
Ünlü yazar Erdal DEMİRKIRAN'ın da konuşmacı olarak katıldığı gece Emet belediyemiz Hisarlık sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Geceye Emet Kaymakamımız Mahmuthan Arslan,Belediye başkanımız Mustafa Koca,Garnizon komutanımız Yasin Bedir,Bembir-sen Kütahya şube başkanı Yılmaz Yaman,Hak-iş il temsilcisi Ahmet Özen,bazı oda ve mahalle muhtarları, belediye meclis ve il genel meclisi üyeler ile belediyenin tüm kademesinden personel katıldı.
Program İlçe müftülüğü vaizlerinden Mustafa Şimşek’in okuduğu Kur’an ve yaptığı dua ile başladı.2015 yılı içinde belediyeden emekli olan Marangoz ustası İbrahim Altınkaynak’a hizmetlerinden dolayı çini tabak takdim edilen gecede Emet belediyesince 2015 yılında hayat geçirilen projeler ve tüm birimlerin yaptığı çalışmalardan derlenen slayt gösterisi sunuldu.
Gecede konuşan Emet belediye başkanımız Mustafa Koca 2015 yılında halkın beklentileri ve ilçenin ihtiyacı doğrultusunda hazırlanan projelerin tek tek hayata geçirlmesinde belediyenin her kademesinde görev yapan personellerinin emeği olduğunu belirterek hepsine teşekkür etti. Başkan Koca konuşmasında şunları söyledi;
“Hisarlık sosyal tesislerimiz 2015 yılı itibarı ile hizmete girerken, sene başında 5 proje ile halkımızın karşısına çıkmıştık. Engelsiz yaşam parkı,hükümet meydanı,galericiler sitesi, üniversite kafeteryası ve Esentepe düğün salonumuz. Esentepe düğün salonumuz arsa anlaşmazlığı sebebiyle ertelenirken,diğer projelerimiz personelimizin yeri geldiğinde gecede çalışması ile halkımızın hizmetlerine sunuldu. Bu projelerimizin ne kadar yerinde ve Emet için ihtiyaç olduğunu halkımızın memnuniyeti ve tesislerimize gösterilen yoğun ilgiden anlıyoruz. 2016 yılında da tüm ekiplerimiz ile birlikte ilçemiz ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Ekonomik ve sosyal projelerimiz ile yeniyılda da yaşamın her alanında belediyemiz imzasını atacağız “dedi.
Belediye BaşkanImız Mustafa Koca,Fen işleri müdürümüz Fatih Erdoğan’a başarılı çalışmalarından dolayı çini t tabak takdim ederken müdür Çalışkan’da ödülü tüm ekibi adına aldığını belirtti.
“Ben dünyanın en akıllı insanıyım,Adam dediğin benim gibi olur,” gibi popüler kitapları ile kişisel gelişim alanında popüler olan yazarlarımızdan Erdal Demirkıran’ında sahne aldığı gecede Demirkıran birbirinden ilginç hikayeleri, ve etkili konuşması ile geceye damgasını vurdu.Demirkıran başarıya giden yolda ekip çalışması,pozitif enerji ve sinerji yaratma, yaptığı işin en mükemmelini yapma ve kendilerinin ve güçlerinin fakrına varma konularında etkili bir sunum gerçekleştirdi. Yazar Demirkırna’ın konşumasıd avetlilerce büyük beğeniyle takip edildi.
Gecenin sonunda Belediye başkanımız Mustafa Koca yazar DEMİRKIRAN’a günün anısına çini tabak takdim ederken, yazar kitaplarını da okurları için imzaladı