Sisli

Emet Ziraat Binamızın Açılışını Gerçekleştirdik

Emet ilçesi Ziraat odasının kendisine ait hizmet binası TZOB genel başkan yardımcısı Nejat Gamzeli’ninde katılımları ile açıldı. Emet ilçesinde hizmet veren Ziraat odası hizmet binası açılışına TZOB genel başkan yardımcısı Nejat Gamzeli yanı sıra,Emet Kaymakamı Mahmuthan Arslan,Emet belediye başkanı Mustafa Koca, daire müdürleri, ilçe siyasi ve sivil toplum örgüt başkanları,daire amirleri,çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Emet Ziraat odası başkanı Sami Yüksel,ülkemizin zor şartlardan geçtiği bu dönemde daha çok çalışıp üretmenin memleket görevi olduğunu ifade etti. Yüksel, çiftçilere daha iyi hizmet vermek adına 2011 yılında aldıkları hizmet binasının açılışını çeşitli sebeblerle 4 defa ertelediklerini ve bugüne nasip olduğunu ifade ederek oda olarak bölgemizin tarımsal kalkınmasına katkı sağlamak adına yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Açılışta konuşan Emet belediye başkanı Mustafa Koca Emet ziraat odasının yıllardır büyük bir özveri ile çalıştığı belirterek;”Emet elediyei olarak memlekette taş üstüne taş koyanların her zaman yanında ve destekçisi odluk.Bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yeni hizmet binamız memleketimize ve çiftçilerimize hayırlı olsun “dedi. Kaymakam Mahmuthan Arslan ise TZOB ve oda ambleminde bulunan “Vatan,Hürriyet,Ekmek “ sözlerinin her şeyi özetlediğini ifade eden konuşmasında;” Ülkemizde tarımın önemi neyse ziraat odalarımızın önemide odur.Ziraat odalarımız Çiftçilerimizin günümüz şartlarında modern tarım imkanlarından yararlanmalı ve sağlıklı tarımsal üretim için önemli bir görev üstleniyor.”dedi. Kütahya’nın her yerinden sıcak su fışkıran Emet ilçesinde ziraat odası hizmet binası açılışı münasebetiyle ulunmaktan mutlu olduğunu ifade eden TZOB genel başkan Yardımcısı Nejat Gamzeli, Türkiyede Ziraat odaları olarak kendi binasından hizmet veren şube sayılarının yüzde 80’i bulduğunu ifade etti. Odaları vasıtası ile bugüne kadar 200 denf azla AB tarımsal hibe destek projeleri sağlandığına dikkat çeken Gamzeli;” TZOB olarak çiftçimize hizmeti ibadet olarak görüyoruz.Hizmet kalitesini artırmak ve çiftçimize katkı sağlamak adına kurumsallaşmaya büyük önem veriyoruz.Bugün açılışını yapacağımız binamızda çiftçilerimizin destekleri ile kendilerine hizmet için açılmaktadır.Bu topraklardan vazgeçemeyiz.Şehit kanları ile sulanmış topraklarımızın kıymetini bilmeliyiz. Bu topraklar sayesinde turistlere hizmet verip, mültecilere sahip çıkıyoruzBaşımıza bir şey gelirse bizlerin gidecek bir yeri yok.O sebele ülkemiz toprağına ve bu toprağını işleyen çiftçilerimizin kıymetini bilmeliyiz.”dedi.

Fotoğrafları Yüksek Çöznünürlükte Görüntülemek için Aşağıdaki Linke Tıklayınız