Sisli

Basketbolda Tek İlçe Takımı Emetbelediyespor

Emet belediyesince kurulan Emet belediyespor Bu sene de Basketbolda Büyük Erkekler, Küçük Erkekler ve Küçük Kızlarda Kütahyada Mahalli Basketbol Liginde ilçemizi temsil edecek. Kütahya'nın ilçeleri arasında Basketbolda her kategoride lige katılan tek ilçe olarak Emet’i temsil eden Emetbelediyespor futbol ve voleybol branşlarında da faaliyet göstererek, ilçemizde 130 dan fazla gencimizin sportif faaliyetlerde bulunmasına katkıda bulunuyor.
Basketbolda alt yapıda (2003 - 2009 doğumlular arası) kızlar ve erkekler olmak üzere antrenmanlar ilçemiz Kapalı Spor Salonunda devam ediyorç Antrenmanlar;
Küçük Erkeklerde Salı günleri Saat 18.30'da.
Küçük Kızlarda Çarşamba günleri Saat 18.30 da yapılırken Emet belediyespor yetkilileri
kayıtların devam ettiğini, isteyen gençlerimizin belediyeye gelerek kayıt yaptırabileceklerini ifade ettiler.