Kuşlukkayasın'dan 2.Etap Tokiye Yol Açılıyor

İlçemiz Kuşlukkayası mevkiinde Çok programlı lise den 2.etap tokiye inen alanda yol açma alt yapı çalışmaları belediyemiz fen işleri ekiplerince yapılıyor. Emet belediyesi fen işleri ekiplerimizce yeni yapılaşmalar sonrası bağlantı kanalizasyonları,hat yenileme çalışmaları tamamlanarak 3500 metre kare alandada parke taşı döşeme işçiliği yapılan mevkide bağlantı yolları içinde alt yapı oluşturuluyor.Dozer ile açılan yollarda 2.etap tokiye inen mevkiden kuşluk kayası arasına yol açılıyor. Kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından dozerle açılan yolla alt yapısı oluşturulan mevkide okul çerçevesinde de düzleme, parke taşı döşeme benzer işleride tamamlanarak, kuşluk kayasının şehre entegresi sağlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen belediye başkanımız Mustafa Koca bu mevkide yeni ev yapımları sebebiyle genel kanalizasyon hattının bakımlarının yapılırken, yeni konutlara da bağlantıların sağlandığını açılan yol ilede kuşlukkayası, 2. etap toki, Akpınar okullar caddesine bağlantılarını tamamşama çalışmaları yürütüldüğünü ifade etti.Yapılan çalışmalar ile bu mevkide bulunan okulumzada başta 2. etap toki,ve ve diğer toplu konutlardan sağlıklı ulşaımın sağlanması hedefleniyor.