Kuşluk Kayasında Alt Yapı Çalışmalarımız Sürüyor

İlçemiz Kuşlukkayası mevkiinde yeni yapılaşmalar sonrası bağlantı kanalizasyonları,hat yenileme çalışmaları belediyemiz ekiplerince gerçekleştirilir.Çalışmalar kapsamında ÇPL alanında 3500 metre kare alanda parke taşı döşeme işçiliği yürütülüyor.

Kuşluk Kayasında Alt Yapı Çalışmalarımız Sürüyor

Çalışmaları yerinde inceleyen belediye başkanımız Mustafa Koca bu mevkide yeni ev yapımları sebebiyle genel kanalizasyon hattının bakımlarının yapılırken, yeni konutlara da bağlantıların sağlandığını ifade ederken;” Son iki ayda ekiplerimizce döşenen parke taşımız 10 bin metre kareyi geçti. Bu mevkimizde de 3500 m2 taş döşeme çalışmalarımız yine ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. Kış ayları gelmende bu mevkimizdeki yeni yapılaşmalardan vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına kanalizasyon bağlantıları, bakımları yapıldı.”dedi.