Başkanımız'dan İller Bankasına Ziyaret

Belediye başkanımız Mustafa Koca İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı sayın Feramuz Üstün Makamında ziyaret ettik. İlçemizde yapılacak olan Atık su arıtma tesisi ihale süreci,projesi ve ilçemizi ilgilendiren konularda görüşmelerin yapıldığı ziyaretin oldukça faydalı geçtiğini belirten belediye başkanımız Mustafa Koca;”Sayın başkanımızı makamında ziyaret ederek ilçemize yapılacak atık su arıtma tesisinin ihale süreci hakkında bilgiler aldık. Ayrıca ilçemiz belediyesi çalışmalarımız kapsamında iller bankamızdan faydalanabileceğimiz konularda taleplerimizi ilettik. Bu güne kadar iller bankası olarak elediyemize verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ederek, kendisine ilçe halkımız adına şükranlarımızı sunup,fincan takımı hediye ettik” dedi.