Şelale Restorant ilçemize Değer Katacak

Emet belediyemizce Hisarlık Sosyal tesislerinde yapılan Havuz restorantın üstü camekanla kapatma çalışmaları devam ediyor. Demir doğrama işlemleri devam eden tesislerimizde Şelale düğün salonumuz ile birlikte düğünlerde yemek içinde hizmet veren şelale restorantın üzeri camla kaplanarak, şehir manzarasında ailelere restoran hizmeti vermesi sağlanacak. Şelaleden gelen suyun doldurduğu havuzun içerisinde yer alan Şelale restorant’ın üzeri dört taraf camekan olacak şekilde kapatılırken halkın etkin kullanımına açılması için çalışmaların tamamlanması ile birlikte ihaleye çıkarılacağı bildirildi. Çalışmaların ardından Emet halkımız üst katı camekanla kapatılan tesislerde şehir manzarasında aileleri ile birlikte yemek yiyebilecekleri yeni bir sosyal tesise sahip olmuş olacak.