Milletvekilimiz Kavuncu;” 3 Eylül Gaziemetimiz Kurtuluşu Kutlu Olsun''

3 Eylül  İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinliklerine katılan Ak parti Kütahya Milletvekilimiz ve aynı zamanda Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanımız sayın Prof. Dr. Vural Kavuncu halkımıza hitap etti.

Programda halka hitap eden Ak parti Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Vural Kavuncu 3 Eylül Emet'in,Tavşanlı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılını kutladıklarını, bu anlamlı günde  Emet halkı ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek;Vatan,bayrak,bağımsızlık gibi  kavramların  daha büyük anlamlar taşıdığı günümüzde  ecdadımızın verdiği bağımsızlık mücadelelerini gelecek kuşaklara aktarmak adına bu tür organizasyonları destekliyoruz.Bu millet Milli mücadele döneminde olduğu gibi bugünde 15 Temmuz süreciyle dünyada eşi görülmemiş bir direnişle ve bedelini ödeyerek vatanına,bayrağına, toprağına sahip çıkmaya devam etmektedir.Tarihin bize yüklediği misyonu kaybetmediğimizi 15 Temmuz sürecinde yaşananlar bizler göstermiştir."dedi.

Emet belediyemizce sünnetleri gerçekleştirilen ve kulak delme işlemleri yapılan çocuklarımızı ve ailelerin tebrik eden Milletvekilimiz sayın Kavuncu ,etkinlikler için Emet Kaymakamlığı ve Emet belediyesine teşekkür etti.

Milletvekilimiz sayın Kavuncu;"Kurtuluştan  günümüze  içeride ve dışarıdaki hainlerle etkin mücadelemizi sürdürürken, ilçelerimizin,bölgemizin,ülkemizin huzur ve refahı,gelişimi için çalışmaya devam ediyoruz. Maden bölgesi Emet'imizin temiz ve sağlıklı dağ suyu içmesi adına önemli bir proje olan  Emet göleti 27 Eylülde ihale ediliyor. Yollarımızda çalışmalar devam ederken,yeni hastanemiz inşaatı da devam ediyor. Tarihten bugüne vatan ve milletine bağlı halkımızın refah ve mutluluğu için çalışmaya aynı azimle devam edeceğiz "dedi.