Sisli

Bursa Mehteran ve Kılıçkalkan Emet'i Mestetti

3 Eylül İlçemizin düşöan işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümnde Bursa Yıldırım belediyesi mehteran ve kılıçalkan ekibi damgasını vurdu.

3 Eylül etkinliklerimizde misafirimiz olan Bursa Yıldrım belediyesi mehteran ve kılıçkalkan ekibi,şehiriçi “Kurtuluş yürüyüşü” ve akşam anfi tiyatroda sunduğu gösteri ile törenlere katılan yaklaşık 3000 vatandaşımızı mest etti.

3 Eylül “Kurtuluş yürüyüşü” toplu sünnet konvoyumuz ile birlikte geçrçekleşti. Konvoyumua mhlemönünde eşli eden mehteran ekibine yürüyüşte İlçe Kaymakamımız Mahmuthan Arslan,Belediye Başkanımız Mustafa Koca, Grnizon komutanımız Murat Kılıçaslan, Emniyet Müdürümüz Mesut Keyifli, siyasi temsilciler, bürokratlar,bazı daire müdürleri, ve vatandaşlar eşlik etti.

Mehter marşalrı ve kılıçkalkan  ekibini gösterileri ile eskort eşliğinde Hükümet meydanından Emet termal resorta yüründü.Akşam 20.30’da sahne alan Mehteran ve kılıçkalkna ekibi törene katılanlarca büyük alkış aldı. Program sonrası belediye başkanımız Mustafa Koca mehteran ekibine teşekkür ederek, günün anısına çini tabak takdim etti.