Milli Mücaele ve Demokrasi Şehitlerimiz için Mevlüd

İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunu 94. yıldönümü etkinlikleri Emet Kaymakamlığımız ve Emet belediyemiz himayelerinde gerçekleştirilirken şehit ve gazilerimizde unutulmadı.

3 Eylül Cumartesi günü ikindi namazı öncesi Milli mücadele dönemi şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gazilerimiz yanı sıra, 15 Temmuz sürecinde vatan,bayrak ve millet aşkına şehit olan demokrasi şehitlerimiz, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimiz için İlçe Müftülüğümz din görevlilerince mevlüd okunup,dualar edildi.

Aziz milletimiz ve bu topraklar için Cevizderede, Dumlupınarda,Çanakkalede olduğu kadar,  terör olayları sebebiyle vatan savunmasında şehit düşen polis ve asker güvenlik güçlerimiz, 15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz unutulmadı.Okunan mevlüd ve dualarla millet olarak şehitlerimize olan şükranımızı sunduk.

Mevlüd programı sonrası halkımıza belediyemizce lokum ve gülsuyu ikramında bulunuldu.