Belediye Başkanımız Bursa Yıldırım Belediyesi Etkinliğindeydi

Belediye başkanımız Mustafa Koca Bursa Yıldırım Belediyesinin davetlisi olarak geleneksel toplu sünnet şölenine katıldı. 700 çocuğu sünnet Yıldırım Belediyesi, Spor Kompleksi’nde Sünnet Cemiyeti düzenleyerek miniklerin mutluluğuna katkıda bulundu. Cizre’de yaşanan terör saldırısında şehit olan güvenlik güçleri nedeniyle eğlenceleri iptal edilen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan cemiyete Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdulkadir Karlık, AK Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Enbiya Akkuş, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, AK Parti Yıldırım İlçe Eski Başkanları Mümin Demir ve Ahmet Er, Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir, Bursa İl Müftü Vekili Mehmet Köktaş, belediye meclis üyeleri, belediye bürokratları, Medical Park Bursa Hastanesi çalışanları, Yıldırımlı muhtarlar ile sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı. İnançlarını, kültürünü ve tarihini muhafaza eden toplumların ayakta kalabildiği bir dönem içerisinde oldunduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sünnet Peygamber Efendimiz’den bizlere intikal eden önemli bir dini vecibe ve kültürümüzün bir parçasıdır. Dayanışma ile değerlerini, kültürünü ve inancını muhafaza eden toplumlar güçlü toplumlardır. Mutluluğun paylaştıkça çoğaldığının bilincinde olarak insanlarımızın bu mutluluğuna katkı sağlama çabasındayız. Yerel yönetim olarak bu dayanışma ruhunun yaşatılması adına 700 çocuğumuzun sünnet cemiyetini gerçekleştirerek hem maddi durumu yeterli olmayan ailelerimize destek olduk hem de yavrularımızın mutluluğunu paylaştık” dedi. Başkan Edebali ve protokol üyeleri öylesi önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan ve davete icabet eden elediye başkanımız Mustafa Koca’ya teşekkürlerini ilettiler.