Açık

33 Ülke Temsilcisi Emet Belediyesi Emet Tanıtım Standımızda

42. Kütahya fuarına Emet belediyemizce açılan tantım standımızın önemli misafirleri vardı.

33 Ülke Temsilcisi Emet Belediyesi Emet Tanıtım Standımızda

Kütahya Valiliği Dumlupınar Üniversitesi ' 15 Temmuz Darbe Girişiminin İslam Coğrafyasında Yansımaları ' adlı sempozyumunda 33 ülkeden 52 bilim adamı bulunduğu heyet Kütahya Belediyesi Başkanı Kamil Saraçoğlu ile birlikte Kütahya Fuarı Sergi Alanında Emet belediyemiz Emet Tanıtım Stanttımıza Ziyarette Bulundular.

Orta Asya, Afrika, Ortadoğu, Körfez, Balkan, Uzak Doğu, Latin Amerika, Batı Avrupa ülkeleri ve Rusya Federasyonundan davetli 33 ülkeden heyete Emet ilçemizin yer altı ve yer üstü zenginlikleri tanıtılıp, tanıtım broşür ve hediyeleri verildi.
Azerbaycan,Kazakistan,Kırgızistan,İran,Afganistan,Tacikistan,Fas,Cezayir,Mısır, Sudan, Etiyopya,Somali,Nijerya,Nijer,Senegal,Libya,Tunus,Kamerun,Güney Afrika,Gana,Lübnan,Suriye,Irak,Filistin,SuudiArabistan,Katar,Umman,Yemen,Bahreyn,Kuveyt,BosnaHersek,Kosova,Makedonya,Arnavutluk,Ğakistan,Bangladeş, Hindistan,Endonezya,Malezya,Şili,Kolombiya,Bolivya,Fransa,Belçika,İngiltere ve Rusya federasyonundan bilim adamları sempozyum için bulundukarı Kütahyada Kütahyamız fuarını gezdiler.
Heyet gezilerinde Emet belediyemizce açılan standımızıda gezerek ilçemizi tanıma imkanı buldular. İlçemiz ve belediyemiz temsilcilerince ağırlanan misafirlerimize Yyöresel ve kültürel zenginliklerimiz aktarıldı.
Kütahya Tanıtım fuarında etkin bir stant açarak, tüm Kütahya ve fuarı ziyarete gelen komşu illere etkin bir tanıtım gerçekleştiren belediyemiz, Kütahya Valiliğinin düzenlediği sempozyum misafiri 33 ülke bilim adamalarının ziyaretleri ile bir çok ülkeye ilçemizi tanıtma imkanı bulmuş oldular.