Belediyemizce Cadde ve Sokak Tabelaları Değiştirliyor

Belediyemizce Cadde ve Sokak Tabelaları Değiştirliyor

Belediyemiz, belediye mücavir alanı sınırları içerisindeki konut ve işyerlerinin kapı numaralarını yeniliyor. Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını sürdüren Emet Belediyemiz, adres karışıklıklarının önüne geçmek ve kolay adres tespiti için Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi kapsanma giren binanın kapı numaralarını yeniden düzenlerken, levhalama ve numaralama çalışmaları için ihale sürecide başladı. Belediyemizce cadde,sokak ve kapı numarası tabelası alım işi 2 Eylülde ihaleye çıkıyor. İlçemiz numarataj sistemi için 200 adet direkler için cadde ve sokak levhası,600 adet duvarlar için cadde ve sokak levhası,200 adet cadde ve sokak levha direği ve 7325 adet kapı numarası levhası alım işi 2016/339417 ilan kayıt nosu ile ihaleye çıktı. Bulunduğu binanın kimliği niteliğinde olacak olan yeni kapı numaralarının üzerinde bina veya işyerinin adres bilgilerini gösteren mahalle adı, cadde veya sokak adı ve numarası bulunuyor. Vatandaşlar, konutların veya işyerlerinin üzerindeki yeni tip kapı numaralarına baktıklarında kolaylıkla açık adreslerini görebilecek o bilgilere göre işlemlerini yaptırabilecekler. Özel ve kamu kurum ve kuruluşları da bu uygulamadan faydalanabilecek. Belediye başkanımız Mustafa Koca Belediyemiz tarafından yapılan bu kapı numarası yenileme çalışmaları tamamlandığında bölgelerdeki son bilgiler esas alınarak adres bilgilerini güncelledikleri takdirde kurumlar arasındaki adres birlikteliği ve adres standardı da sağlanmış olacağını söyleid. Başkan Koca; ilçemizde mükerrer bulunan cadde sokak isimlerinin mükerrerliğinin giderilmesi ve adres kolaylığının sağlanması için bu çalışma yapıldı. Yeni sistem sayesinde adres bulmanın kolaylaşacak adres arayan; Avukatlar, polisler, zabıtalar ve yabancılar için ayrıca kolaylık getiren bir uygulama olacak “dedi.

İHALE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ