Açık

Kaynarca Oyun Parkı Yapımı Devam Ediyor

İlçemizin en eski mahallelerinden birisi olan Kaynarca mahallesi,oda önü mevkiinde belediyemizce yapımına başlanan oyun parkı ve aileler için kamelyalar yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. Kaynarca mahallesi oda önü mevkiinde atıl bulunan ve çevre kirliliğine de sebep olan arazide hafriyat çalışmaları tamamlandıktan sonra alt kademede kamelyalar, yukarıda ise, oyun parkı yapımı için yoğun bir çalışma yapılıyor. Park yapımı tamamlanınca bölge halkımız kendileri için dinlenme parkına,çocukları içinse oyun parkına kavuşmuş olacaklar.

Parkımızda yapılan çalışmaları yakından takip eden mahalle halkımız parkın bölgeye çok yakışacağını belirterek belediye başkanımız Mustafa Koca'ya teşekkürlerini ilettiler.