Ayşe'nin Hayalleri Belediyemizle Gerçek Oluyor

Emet belediyemizce yeni yıl ile birlikte başlatılan “Emet belediyemizle yalnız değilsiniz “ projemiz kapsamında özel çocuklarımızın belediyemizden talepleri tek tek yerine getiriliyor.

Ayşe'nin Hayalleri Belediyemizle Gerçek Oluyor

Özel çocuklarımızın belediyemizden talep ettikleri tablet,bisiklet,oyuncak vb. malzemeler yanı sıra, hayırsever bir işadamımızca gönderilen ortopedik yatakları da başta özel çocuklarımız olmak üzere yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza tek tek dağıtılıyor. İlçemize bağlı Eğrigöz köyümüzde 16 yaşındaki Ayşe’nin tablet yanı sıra belediyemizden isteği olan tekerlekli sandalyeside kendisine teslim edildi. Tablet ve tekerlekli sandalyesi ile büyük mutluluk yaşayan Ayşe’nin sevinci görülmeye değerdi. Belediye ekiplerimizce evinden alınan Ayşe, Belediyemiz Hisarlık Şelalesi sosyal tesislerine getirildi. Yeni sandalyesi ile şehir terasından ilçemizi seyreden Ayşe kendisine verilen ikramlarla mutlu bir gün geçirdi. Kızlarının mutluluğu karşısında duygulanan Baş ailesi Emet belediyemiz ve belediye başkanımız Mustafa Koca’ya teşekkürlerini sunarken;” Kızımız Ayşe belediyemizden gelen tabletle büyük mutluluk yaşadı. Tabletinin ekran sayfasında belediye başkanımız ve belediye ekiplerimizle çekilen resim var. Hergün bize resimleri gösteriyor.Yine belediyemizce kızımıza hediye edilen tekerlekli sandalye ile Ayşeyi daha rahat dışarı çıkarabiliyoruz. Bugünde belediyemiz kızımızı Hisarlık tesislerinde ağırladı. Başta belediye başkanımız Mustafa Koca olmak üzere emeği geçen tüm belediye personelimizden Allah razı olsun. Kızımız Ayşe’nin mutluluğu bizler için her şeyden çok daha değerli.”dedi. Belediyemiz sosyal tesislerinde ağırlanan ve şehir terasınada çıkarılan Ayşe büyük sevinç yaşarken,gün sonunda yine belediye ekiplerimizce Eğrigözdeki evine götürüldü.