Emet Belediye Spor'da Yaz Aktiviteleri

Emet Belediye Spor'da Yaz Aktiviteleri

Emetbelediyespor yaz sezonunda futbol,basketbol,voleybol branşlarında faaliyet gösteren sporcularımız için yaz aktivitelerine devam ediyor. 8-14 yaş grubu arası Emetbelediyespor genç yıldızları Emet termal resort Aquapark’ında eğlenceli bir gün geçirdiler. İlçe Kaymakamımız Mahmuthan Arslan ve Belediye başkanımız Mustafa Koca aquaparka giderek genç yıldızlarla sohbet ettiler. Yaz aylarındada lisanslı sporcuların antrenmanları devam ederken, sporcularımız spor ve yaz aktiviteleri ile dolu bir yaz sezonu geçiriyorlar.Emetbelediyespor kulüü bünyesinde çeşitli branşlarda spor yapan 100’den fazla sporcumuz için bu tür sosyal aktivitelerin devam edeceği bildirildi.

Konuşma Sonu