Açık

Emet Köyleriyle Birlikte Demokrasi Meydanındaydı

Emet Köyleriyle Birlikte Demokrasi Meydanındaydı

Emet demokrasi meydanı milli irade nöbetlerinin 23. günü coşkulu bir kalabalığa sahne oldu. Ak parti Kütahya Milletvekilimiz Prof.Dr. Vural Kavuncu’nunda katıldığı gecede, Sülye ve Eseler köyünün meşalelerle meydana gelişi büyük alkış aldı.Emet belediyemizce aşure ikramı ve ilahi sanatçılarından ilahi dinletisi programınında yer aldığı gece coşkuyla geç saatlere kadar devam etti. Emet tarihi günlerinden birini daha yaşadı.Yenikapı mitinginden önce nöbetlerini taçlandıran Emet halkı köyleri ile birlikte meydandaydı. Geceye Ak parti Kütahya Milletvekilimiz Prof.Dr. Vural Kavuncu,Kaymakamımız Mahmuthan Arslan,belediye başkanımız Mustafa Koca,Ak parti ilçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı,MHP ilçe başkanı Himmet Durmaz,BBP ilçe başkanı Cemal Tanrıkulu,daire müdürleri,köy muhtarları,oda başkanları, Emet köylerinden muhtar ve vatandaşlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını AK parti İlçe başkanı Av.Mehmet Yağcıklı yaptı.Yağcıklı;” Bugün demokrasi nöbetimizin 23.gününde AK Parti Kütahya Milletvekilimiz Sn.Prof.Dr.Vural KAVUNCU'nun katılımıyla demokrasi meydanınımızda daha yoğun bir kalabalıkla ilk günkü aşk ile toplanmış ve fetönün köpeklerine karşı birliğimizin ve beraberlerimizin bozamayağını göstermiş olduğumuz için herkese teşekkür ederiz.. Bizdeki bu İman gücü olduğu sürece bu ülke bölünmez bu millet yenilmez. Halkın üstünde güç olmadığını göstermiş olduk.Vatan sevdamız, ve nöbetlerimiz daima devam edecek “dedi. Programda konuşan Emet belediye başkanımız Mustafa Koca,demokrasi nöbetlerinin halkın kararlılığı ile demokrasi şölenlerine dönüştüğünü ifade etti. Koca;”Fetö’nün ve onun gayri meşru çocukları emellerine ulaşamadılar.İlk günden bugüne, siyasi parti gözetmeden tüm halkımız vatan ve millet duygusu ile bir araya geldi. Kenetlendik.Her şerde bir hayır vardır. Bu yaşadıklarımız Türk halkını kenetlemiştir. Biz birlik olduktan sonra hiçbir güç emellerine ulaşamayacaktır. Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan başından beri dik durarak,bir başka liderler gibi ülkesini terk etmeyerek halkın en önünde bu savaşa katılmıştır.Halkta başkomutanı ile birlikte tüm dünyaya ders verecek nitelikte bir destan yazmıştır.” Dedi.Başkan Koca programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da seslendirilen “Ey sevgili” şiirini okudu. Emet’ e kahramanlığın anlatılamayacağını,çünkü direnişin ve kurtuluşun kitabını yazdığını belirten ilçe Kaymakamımız Mahmuthan Arslan;” Gündüz işlerimizi yaparak milli görevlerimizi yapacağız.İşçimiz memurumuz, esnafımız çalışarak devletimizin bekası için görevlerini yerine getirecekler. Demokrasimizin, bayrak ve vatanımızın nöbeti içinse daima uyanık duracak hainlere fırsat vermeyeceğiz. Bugün köylerimizdende ilçemize gelerek birlik ve beraberlik gecemize destek veren tüm köylerimize teşekkür ediyorum “dedi.

Daha sonra kürsiye gelen Ak parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu halka hitap etti.,

Vatanını,bayrağını,devletini korumak için 23 gündür bu meydanlarda nöbet tutan Gaziemetlilere selam olsun diyerek başladığı konuşmasındaSağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu yaşananları özetledi. Türkiye2nin her yerinde o gece bir başka duygu yaşandı diyen Kavuncu;”Ankarada,İstanbulda işgal edilen yerlere koşan vatandaşların arasında zenginide vardı,yoksuluda, farklı görüşler,farklı yaşam anlayışı olanları birleştiren şy kanlarından gelen vatan sevdasıydı.İşte bu duygu bizlerde Çanakkaledede vardı,Sakaryadada vardı,Dumpupınarda Cevizderesinde de vardı. Gazimetimizde de 23 gündür gündüz işine giden her evden,her mahalleden her köyden insanımız akşam bir görev bilip 7 den 70’e meydanlara koştu.Sizin bu haykırışlarınız tüm Türkiye’den,tüm dünyadan duyuldu.Edirneden Hakkariye,Trabzondan Mersin’e tek yürek olmuş bir milletin önünde hangi hain durabilirki? Duramadılar. Pensilvanyadaki terörist emperyalist güçlere ülkeyi işgal etme çağrısında bulunurken, huzur istediğini söylüyordu.Sen gel huzur istiyorsan Türkiyeye… Biz sana huzurun kralını vereceğiz,hele bir gel “dedi. Milletin duasıyla hainlerin amacına ulaşamadığını belirten Kavuncu;”Karınca bile incitmeyiz diyenler tanklarla vatandaşlarımızı ezdiler; 3 yudumda su içen sözde Müslümanlar helikopterden bombalar yağdırdılar…Tarihin görmediği hainlik peşinde olanlara dersini Türk Milleti verdi.Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sesini duyan meydanlara,ölüme koşarken haykırdı.Aynı şey 100 defa yapılsa yine ölüme koşarız.Kütahyamızdada Emetimizde de benzer bir kalkışma olsaydı halkımızın gözünü kırpmadan tankların silahların önüne dikileceğinden zerre şüphemiz yoktur.Hainleri bünyemizde barındırmayacak hepsini temizleyecek, bugün meydanlara koşan yavrularımıza büyük Türkiyeyi sunmak için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Emet belediyemizce Aşure dağıtılan gecede halk oyunları gösterileri yanı sıra yine Emet belediyemizce organize edilen Ali Öztürk ve Burak Güç ilahi ve şiir dinletisi ile program devam etti.