Sisli

Belediyemizden Yoğun Mesai

Emet belediyesmizce gece organize edilen demokrasi nöbetlerine tam destek verilirken gündüzleride alt ve üst yapı çalışmaları, belediyeye ait tesislerde bakım ve onarımlar,park bahçe düzenlemeleri ve benzeri konularda çalışmalar devam ediyor.

Belediyemizden Yoğun Mesai

Belediyemizce Hisarlık sosyal tesisleri düğün salonu ve restoran,şehir içi park ve bahçeler, mahalle şadırvan ve çeşmelerinin bakım ve onarımları, şehir için parke taşı ve kaldırım tamirat çalışmaları, şehir içi su şebekelerinin bakım ve onarımları,mezarlık bakımları, ilaçlama gibi bir çok alanda yoğun bir faaliyet göseriliyor. Belediye başkanımız Mustafa Koca çalışmaları yerinde incelerken şunları söyledi;”Sayın Cumhurbaşkanı ve başbakanımızın da ifade ettikleri gibi akşamları halkımızla beraber meydanlarda milli irade ve demokrasi nöbetlerimize devam ederken,gündüzleride işlerimize bakarak halkımıza hizmet çin çalışmaya devam ediyoruz.Yaz sezonunda yoğunluk kazanan belediye çalışmalarımız ile tüm ekiplerimizle Emetimiz için çalışıyoruz. Şehir içi çeşme ve şadırvanlarımızı modernize ederken,bazı mahallerimizde park ve oyun parkı yapım çalışmalarımızda sürüyor.Gece halkımızla nöbete, gündüz ise halkımız için hizmete devam edeceğiz” dedi.