EMET BELEDİYEMİZ "BİR SES BİR NEFES" PROJESİ''

EMET BELEDİYEMİZ "BİR SES BİR NEFES" PROJESİ KAPSAMINDA YAŞLI VE HASTA VATANDAŞLARIMIZLA BERABER

EMET BELEDİYEMİZ Haberler

Emet belediyemiz sosyal projelerinden birisi olan “Bir ses bir nefes “projesi kapsamında ilçede bulunan yalnız vatandaşlar ve hasta vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek ihtiyaçları gideriliyor.Soğuk kış günlerinde hasta ve evde bakıma muhtaç vatandaşların kapılaırı belediye tarafından çalınıyor.
Emet belediye başkanımız Mustafa Koca’nın bizzat katıldığı çalışmalar kapsamında yalnız yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek başta gıda ve yakacak olmak üzere ihtiyaçları karşılanıyor. Belediyemiz bünyesinde kuruluna ekipler ile haftada 1 gün evlerde temizliğe gidilirken, hastane ve doktor ihtiyaçlarında da araç tahsis ediliyor.
Yaşlı ve hasta vatandaşlara başkanımız Mustafa Koca’nında katılım ile ziyaretler yapılırken vatandaşların bu ziyaretlerden memnun oldukları gözlemleniyor.
Belediye Başkanımız Mustafa Koca yaptığı açıklamada, vatandaşlara sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet ulaştırmaya çalıştıklarını bildirdi.

Belediye Başkanımız Mustafa Koca, evde bakım hizmeti alan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Büyüklerin ellerinden öperek hal ve hatırlarını soran başkan Koca, vatandaşların ihtiyaç duyduğu tüm eksikliklerin giderilmesi yönünde Belediye Birimlerine talimat veriyor.
Her zaman yaşlı ve bakıma muhtaç insanların yanında olduklarını belirten Başkan Koca, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara sahip çıkmayan bir toplumun, geleceğinin aydınlık olamayacağını söyledi.
Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenen Koca , “Kimi vatandaşımız yalnızlıktan, kimisi ise geçim derdinden şikâyet ediyor. Bizleri kendi evlatları olarak görerek sorunlarını bizlerle paylaşıyorlar. Onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek, muhabbet etmek bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız ziyaretlerden mutlu olduklarını gördüğümüz büyüklerimizin hayır dualarını almak bizim için kazanımların en büyüğüdür” dedi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, belediye tarafından giderilen ihtyaçları için belediye başkanımız Mustafa Koca’ya teşekkürlerini sunuyorlar.