Ahmet Erdoğan'dan Belediyemize Ziyaret

Tüm iş konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet ERDOĞAN bir ziyaret için bulunduğu ilçemizde Belediye Başkanımız Mustafa Koca’yı makamında ziyaret etti. Genel merkezleri Kayseri'de bulunan beş sendikanın katılımıyla kurulan Tüm İşçi Sendikaları Konfederasyonun (Tüm-İş) geçen yıl yapılan genel kurulunda başkanlığa seçilen Erdoğan, konfederasyonları ile Türk işçisini yeni, dinamik, ilkeli bir çatıya kavuşturduklarını belirtirken, geçim sıkıntısıyla ezilen işçilere yeni soluk olmak için var gücüyle çalıştıklarını ifade etti. Emet ve Emet bölgesine yabancı olmadıklarını belirten Ahmet Erdoğan,daha öncede geldikleri ilçemizin bor ve termal zenginliğini yakınen bildiklerini ifade ederken Belediye Başkanımız Mustafa Koca ile ilçe ve projeler konusundan fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanımız Mustafa Koca Tüm İş başkanı Ahmet Erdoğan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederken,bor ve termal cenneti Emet için çalıştıklarını, ülkenin dört bir yanından gelen ülkemiz değerlerini ilçede ağırlamaktan memnunuluk duyduklarını ifade etti.