Çocuklara Bayram Hediyesi Emet Belediyemizden

Emet belediyemizce Ramazanda Hisarlık sosyal tesislerimiz içerisinde hizmet imkanı sunulan şişme oyun eğlence merkezi, pamuk helva, Osmanlı macunu gibi satışlarla hem çocuklar için bir eğlence alanı, hem de iftar ve sahur yapan halka alternatif mekan sunulmuş oldu.

Çocuklara Bayram Hediyesi Emet Belediyemizden

esislerde oyun parkurları bayram boyunca akşamaları 18.00-24.00 arası ücretsiz çocuklarımıza hizmet verirken çocuklarımıza pamuk helva,macun ve dondurma ikramıda yapılacak. Halkın belediye olarak yaptıkları tesislere gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirten belediye başkanımız Mustafa Koca;” Şehir merkezinde insanlarımızın piknik yapabilecekleri eğlenebilecekleri bir tesis yaptık. Halkımız bu tesislere gösterdiği ilgi doğru bir karar verdiğimizin göstergesi. Çocuklarımız için oyun gruplarından oluşan eğlence merkezide Ramazan ayında hizmete girdi. Ramazan bayramında da oyun ve eğlence merkezimizi akşamları çocuklarımıza ücretsiz hizmet verecek. Gerek ilçede bulunan gerekse ilçe dışından bayrama gelen halkımız çocuklarını eğlence merkezinde eğlendirirken, kendileri de şehir teraslarımızda ilçemiz manzarasıyla çay ve kahvelerini yudumlayabilecekler. Çocuklarımıza bayram buyunca oyun merkezinde dondurma ve pamuk helva ikramlarımızda olacak” dedi.