Emet Bayrama Hazır

Mübarek ramazan ayının son günlerini yaşarken, ay boyunca Emet’in en gözde mekânlarından birisi Emet belediyemiz Hisarlık sosyal tesisleri oldu.

Emet Bayrama Hazır

Özellikle sıcak Ramazan günlerinde birçok vatandaş aileleri ile birlikte Hisarlıkta kamelyalar ve mangal yerlerinde iftarlarını yaptı. İş günleri ve ramazan sebebiyle şehir dışındaki mesire yerine merkezde Hisarlık tepesinde Emet belediyemizce yapılan tesislerde iftar yapan halk, geceyi de şehir terasları çay bahçelerinde geçirdi. Özellikle sıcak geçen ramazan günlerinde iftar için Hisarlık tesislerine kaçan vatandaşlarımız oruçlarını hep birlikte açtı. Araçları olan aileler ile dolan Hisarlık sosyal tesisleri otoparkı yanı sıra, araçları olmayan ancak şehir merkezinde olduğu için ulaşımı kolay tesislere aileleri ile birlikte giderek iftar yaptılar. Bayramında en göde mekanlarından birisi olması beklenen Hisarlık sosyal tesislerimiz ise bayrama hazırlandı.Şellalemiz,şehir teraslarımız, kamelya ve bahçelerimizin bakımları yapılarak bayrama hazırlandı.Belediye başkanımızı Mustafa Koca çalışmaları yerinde incelerken şunları söyledi; “Hemşehrilerimize sosyal imkânları her geçen gün artan bir Emet sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bayram boyunca da halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Beledyemiz temizlik işleri,zabıta,itfaiye ve su işleri ekiplerimiz bayram süresince hizmette olacak. Şelalemizde ise gerekli bakımlar yapılarak bayrama hazırlandı.Emet halkımızın şelale teislerimizde aileleri ile huzurlu bir bayram geçirmeleri için her şey hazır Şimdiden tüm halkımızın mübarek ramazan bayramlarını tebrik ediyorum”dedi.