AK parti Emet İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

14 Ekim 2022 16:05 Emet Belediyesi 174

AK parti Emet İlçe Danışma Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Emet Ak partide ilçe danışma meclisi toplantısı İl başkanı Önsay'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Emet İlçe başkanı Süleyman Ciner ve yönetim kurulu,parti gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri,belediye meclis üyeleri,il genel meclis üyeliği düzeyinde partililerin hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını başkan Ciner yaptı.

Başkan Ciner gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerekse İç işleri bakanı Süleyman Soylu’nun Kütahya ziyaretlerinde teşkilat olarak il yönetimi koordinelerinde etkin bir katılım gerçekleştirerek ilçeye müjdelerle döndüklerini beyanla,teşkilatlarının her kademesinde görev alan dava arkadaşlarına teşekkür etti.

BAŞKAN DOĞAN “ Yapılan Hizmetleri Baltalamak İsteyenlere Fırsat Vermeyeceğiz”

Yapılan çalışmalar hakkında danışma kuruluna bilgi veren Emet Belediye başkanı Hüseyin Doğan her şeyden önce mali tabolalar hakkında bilgi verdi.

Belediye olarak göreve geldikten sonra mali disiplin,borç ödeme yöntemleri ile krebilitelerini artırdıklarını buna mukabil gerek hibe gerek kredi yolları ile 200 milyonu bulan projelerini tek tek hayata geçirmeye başladıklarını belirtti. Başkan Doğan ayrıca belediyenin mali anlamda önünü açarak 3.5 yılda 70 kadar isithdam yarattıklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Doğan alt yapı çalışmaları,ihalesi yapılan yeni futbol sahası, semt sahaları, hibelerle devam ettiidikleri keçi peyniri projesinde mandıra kurulum ve mandırada 8 kişinin daha istihdamı,KYK yurdu hastane akıllı kavşak yapımlarında belediye çalışmalarında bilgiler verirken; dünya bankası vasıtası ile 3 adet itfaiye aracı jeotermal sondaj ve kreş yapımlarının da başlayacağını belirtti.

Bakan Soylu’nunda müjdelediği Hükümet konağının yenisinin yapımına başlanacakken eski binanın olduğu alanan da büyük bir meydan projesi gerçekleştireceklerini alt yapı bitincede üst yapıda modern ışıl ışıl bir Emet için projelerinin hazır olduğunu beyan etti.

Devletin görevlilerinin hesap ve ölçümleri ile gölet yapımı; arıtma tesisi yapımlarını gerçekletidiğini belirten başkan Doğan;"Devletimizin memurlarının uzun yıllar hesap kitaplarlarla projeler hazırlanıyor. Hükümetimizin destekleri ilede hayata geçiriliyor. Devletimizin ve hükümetimizin bu porjeleir hayata geçirmekte veridği destekleri çeşitli bahanelerle baltalamak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz”dedi.

BAŞKAN ÖNSAY” Bizim Davamız Geçmişten Bugüne İlahiKelimıutullah İçindir”

Bilgilendirme ve toplantı organziasyonu için teşkilata teşekkür eden Ak parti İl başkanı Mustafa Önsay çalışmak proje üretmek ve hayata geçirmek kadar yapınlanları halka aktarmak ve bilgilendirmenin önemine değindi.

Başkan Önsay partinin her kademesinde görevli arkadaşların tüm çalışmaları bir bir anlatmaları gerektiğini ifade ederken bu konuda sosyal medyayıda etkin kullanmak gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İç işleri bakanı Soylu’nun il ziyaretlerinde Emet teşkilatının yoğun ve aktif katılımı için teşekkü eden Başkn Önsay davaları gereği her zaman yeni hedefler öne koyarak ilerlemek gerektiğini belirtti.

2023 seçimlerinin öneminede vurgu yapan başkan Önsay;Bizim davamız , sadece bugünler için değil gelecek asırlar inçidir. Geçmişten bugüne inandığımız davada İlahi Kelimatullaha ulaşmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.Bizler seçimler,genel başkanımız partimiz deyince çok daha ötelerini görüyor,hepm birlikte ilahi hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. O sebeble 2023 seçimlerinin ne derece önemli olduğu herkese tek tek anlatılmalı “dedi.

• Etiketler