Sisli
Sisli

ESNAF ODASI BAŞKANIMIZA ZİYARET

Belediye başkanımız Mustafa Koca Emet esnaf odası başkanı Abdullah Ünal'ı ziyaret etti.

ESNAF ODASI BAŞKANIMIZA ZİYARET Haberler

Belediye başkanımız Mustafa Koca'nın Ramazan ayı ziyaretleri devam ediyor. Ramazanın başlaması ile birlikte mahalle mahalle gezen belediye başkanımız Mustafa Koca halkımıza  hayırlı ramazanlar dileklerini iletirken,htiyaç sahiplerinede ulaşılmaya devam edilior.

Ziyaretler kapsamında ilçemiz Esnaf odası başkanı ve aynı zamanda Emet sanayi koop.yönetim kurulu üyesi olan Abdullah Ünal'ı ziyaret eden başkanımız hayırlı ramazanlar  temennileriyle  kendilerine belediyemiz çini saatini takdim etti. İlçemizde esnafların sorunları ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunan başkanlar,sorunların çözümünde birlikte hareket etme kararı aldılar.

İlçede yeni sanayi dükkanları kurulması adına yaptıkları öncülük için başkan Ünal'a teşekkür eden belediye başkanımız Mustafa Koca belediye olarak şuana kadar olduğu gibi bundan sonrada gerekli desteği vereceklerini ifade etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Esnaf odası başkanı Abdullah Ünal'da sanayi dükkanları için verilen destek için teşekkürlerini sunarken,ilçe esnaflarının sorunlarını ve yerel anlamda belediye destekli çözüm önerileri konusunda oldukça faydlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.