ÇOCUKLAR KARAGÖZ HACİVAT OYUNU İLE EĞLENDİ

3 Eylül Gazi Emetin kurtuluşu bor,kültür ve termal turizm festivali etkinlikleri kapsamında Bursa büyük şehir belediyesi kukla tiyatrosu Emetli çocuklarımızla buluştu.

ÇOCUKLAR KARAGÖZ HACİVAT OYUNU İLE EĞLENDİ Haberler

Geleneksel kukla tiyatromuzda unutulmaz bir öneme sahip Karagöz Hacivat kukla gösterisi Emet termal resort Emeti hatun salonunda gerçekleştirildi.

Çocuklarımızca yoğun bir katılım sağlanan oyunda Karagöz Hacivat gösterisi ile gönüllerince eğlenen çocuklara gösteri sonrası pamuk şeker ikram edildi.

Çocuklarımıza kültürümüzde önemli bir yere sahip kukla tiyatrosu     etkinliği gerçekleştirerek kendi kültürümüzü tanıma ve sahip çıkma adına önemli bir organizasyon gerçekleştirildiğini ifade eden Emet belediye başkanımız Hüseyin Doğan; “ Bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Bursa büyük şehir belediyemize şükranlarımızı sunuyoruz. 3 Eylül etkinliklerimizde çocuklarımızda unutmayarak onlar için bir kukla gösterisi hazırladık. Çocuklarımız hem   kültürümüzde önemli bir yere sahip Karagöz Hacivat oyunlarını öğrendiler hem de gönüllerince eğlendiler.” Dedi.

Oyun sonrası çocuklara pamuk şeker dağtan belediye başkanımız  Hüseyin Doğan, Bursa büyükşehir belediyesi kukla gösterisi sanatçılarına günün anısına birer çini tabak takdim etti.