ÇEŞME VE ŞADIRVANLARIMIZ ÇİNİLERLE SÜSLENİYOR

ÇEŞME VE ŞADIRVANLARIMIZ ÇİNİLERLE SÜSLENİYOR Haberler

Belediyemiz ekiplerince ilçemizin muhtelif yerlerinde bulunan sokak çeşmeleri ve şadırvanların bakımları yapılırken, çini ve fayanslarla modernize ediliyor.

İlçemiz  Kaynarca caddesinde bulunan Hacıbeyler çeşmesi çini ve fayansla döşenirken, Kapaklıca mahallemizdeki şadırvanda da bakım onarım ve çini ile süsleme çalışmaları yapılacak.

Belediye başkanımız Mustafa Koca Hacıbeyler çeşmesindeki çalışmaları yerinde incelerken,şehrimizin muhtelif yerlerindeki çeşmelerin bakım,onarım ve modernizasyon çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. Cumhuriyet mahallesindeki Hacıbeyler çeşmesindeki çalışmaları inceleyen belediye başkanımız Mustafa Koca'ya mahalle halkı çeşme bakımı için teşekkür ettiler.