BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN DOĞAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

31 Mart Seçimlerinde AK partiden belediye başkanı seçilen Hüseyin Doğan, belediyemizin teknik birimlerini ve bağlı işletmelerini ziyaret etti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN DOĞAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ Haberler

Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan beraberinde belediye başkan yardımcısı İbrahim Hügül ile birlikte  öncelikle tadilat ve bakıma giren Kaynarca hamamında incelemelerde bulundu. Belediyemiz fen işlerince bakım,boya, mermer değişim,onarım çalışmaları yapılan hamamda çalışmaları yerinde inceleyen başkan Doğan daha sonra belediyeye ait marangozhane, makine ikmal ve itfaiyeyi ziyaret etti.

Birim müdürlerinden bilgi alan Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan, malzemelerin etkin kullanımı, araç envanteri ve mevcut araç kullanımları, hurda araç vb. konularda bilgi alışverişinde bulundu.Belediyede göreve başlamasının haftasında sıfır hibe  kamyonu belediye araç filosuna kazandıran Belediye Başkanımız Hüseyin Doğan Doğan, ilçe halkına  etkin hizmet vermek adına araç yenileme çalışmalarının  devam edeceğini ifade etti.