"HAYVAN DOSTU BELEDİYECİLİK" PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR

Emet belediyemizce ilçede bulunan başıboş hayvanların belirli merkezlerde toplanması ve gönüllülerle birlikte beslenmeleri adına proje geliştirildi.

Haberler

Belediyemizce ilçede bulunan başıboş  hayvanların belirli merkezlerde toplanması ve gönüllülerle birlikte beslenmeleri adına  yaptırdığı besi odaklarını mahallelere dağıtacak.

Başıboş hayvanları belirli alanlarda toplamak ve beslenmelerini sağlamak amacıyla Emet belediyemizce “Hayvan dostu belediye projesi” gerçekleştirildi.Proje kapsamında yaptırılan besi odakları zabıta ekiplerimizce mahallelere dağıtılacak.Besi odaklarının faaliyete geçmesi ile gönüllü kurum ve kuruluşlarla işbirliğine gidilerek hayvanların aç kalması önlenecek.Ayrıca ihtiyaçları karşılanan başıboş hayvanların ilçe içinde ve çevreye zarar vermeleriyle de mücadele edilmiş olunacak.

Dünyanın sadece  bizlere ait olmadığı, diğer canlılarında yaşam hakkı olduğu  temel felsefesiyle geliştirilen projeye  kurum ve kuruluşlarında destek vermesi bekleniyor.