Sisli
Sisli

4.Toki Başvuruları Başladı

4.TOKİ KONUTLARI İÇİN RESMİ BAŞVURULAR BAŞLADI

Emet belediyemizce 1 etap toki konutların devamı niteliğindeki 4. toki konutları için resmi başvurular başladı.
205 adet 2+1 daire için 4 bin TL,25 adet 3+1 konutlar için 6 bin TL başvuru ücretlerininde yatırılacağı başvurular Emet belediyesi fen işleri müdürlüğüne yapılacak.
Vatandaşlar Emet Ziraat bankası şubesine 2+1 konutlar için 4 bin,3+1 konutlar için 6 bin TL peşinatı 30 Aralık 2016 tarihine kadar yatıracaklar. Belediye fen işlerinden alınacak dosyada istenilen belgeleri tamamlayarak peşinat makbuzları ile işlemlerini tamamlayacaklar.