Emet Belediyemiz ile Yalnız Değilsiniz

Emet belediyemiz sosyal projeleri kapsamında gönüllere dokunmaya devam ediyoruz. Halkımızdan yoğun ilgi gören “Hoş geldin bebek” “Yalnız değilsiniz” gibi sosyal projelerimiz ile vatandaşlarımızın hayatlarında yer alıyoruz. Bu amaçla bugün “Emet belediyemiz ile yalnız değilsiniz” projemiz kapsamında Mustafa kardeşimiz misafirimizdi. Belediyemiz ekiplerince evinden alınan Mustafa kardeşimiz belediyemiz sosyal tesislerinde gönlünce eğlendi. Belediye başkanımız Mustafa Koca’nın misafiri olan Mustafa unutulmaz bir gün yaşarken, şelale tesislerimizdeki gezi sonrası evine bıakıldı. Mustafa’nın mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirten ailesi, proje kapsamında çocukları için yapılan etkinlikler sebebiyle belediye başkanımız Mustafa Koca ve belediye ekiplerimize teşekkür ettiler.